Thursday, June 2, 2011

Prema Yin and Shah Jazle



Music Video ni jadi isu sebab ade scene yang agak melanggar sentiviti rakyat malaysia. Tapi aku still nak post mv ni sebab musicnye. First mv ak tengok version bahasa melayu. WHAT THE FISH...tak sedap langsung. Aku pikir ade ke orang nak dengar lagu nie dengan liriknyer pelik gile. Lirik n music tak masuk langsung. But bile aku dengar version english,this song much better in english. Tak la seteruk bile translate dalam bm.

3 comments:

Hanis. said...

Sumpah siot.
Aku tak kisah bak adegan "panas" tapi buruk laaaaa.
Macam murah je.
Aku nak gelak pun tak leh.

aJimBo said...

ada version english ke mv ni? aku tengok yg bm je.

amneh said...

ade try je search jumpe ah tu...

hahahaha kat kepala ko penuh dgn tnde tnye coz cmne ah director die dpt idea..buruk kot