Wednesday, December 28, 2011

Durian

Durian !!!

Sekarang mana-mana ada jual durian. Bak kata fathi tangah musim durian dekat utara tu yang bersepah-sepah orang jual durian. Ada siap buat macam warung lagi. Jadi bolehlah beli makan terus. Disebabkan Jawahir dan Azim mengidam nak makan durian, semalam pergi makan durian ramai-ramai depan i-city.
Tunggu durian delivery
Jawahir excited dapat makan durian
Kulit pun nak 'sebat' over betul budak-budak ni
Salah satu hajat Azim, makan durian tepi jalan
Sikit lagi Zali.......* action je tu
Rugi betul Fara tak makan durian. Tak nikmat betul siapa yang tak makan durian. Sedap woo tak faham aku 'Fear Factor' letak durian sebagai makanan menakutkan. Sedap kot...

1 comment:

FAHZIANN said...

haha.ariuh kami pown ade makan durian kt seksyen 7 uh..! gile nikmat kot!!! kan3..!